Meer te weten komen

FAQs

WAT IS INFORMATIE-ARCHITECTUUR?

Informatiearchitectuur is de relatie tussen hoe alle verschillende pagina’s van een website aan elkaar zijn gerelateerd. Dit wordt visueel gecommuniceerd via een sitemap.
Hier is een voorbeeld van een sitemap: http://sitemaps.thewpdevshop.com

WAT IS EEN INTERACTIEF PROTOTYPE?

Een interactief prototype is een zwart-witversie van uw website die is ontworpen om de functionaliteit en functies te bewijzen die werken in de browser. In dit stadium worden geen ontwerpelementen toegepast omdat het prototype alleen is gebouwd om alle partijen in staat te stellen definitieve beslissingen te nemen over de functionaliteit.
Hier is een voorbeeld van een prototype: http://prototypes.thewpdevshop.com

WAAROM GEBRUIK JE WORDPRESS?
WordPress is open source content management software en beheert momenteel ongeveer 28% van alle websites op internet. Aan het project wordt bijgedragen door tienduizenden ontwikkelaars over de hele wereld en groeit van kracht naar kracht. Met WordPress kunnen we flexibele en aanpasbare websites volgens moderne normen ontwikkelen en best practices voor webontwikkeling in acht nemen. Bovendien reikt de gemeenschap van webontwikkelaars die WordPress gebruiken ver en wijd en stelt ons in staat om gebruik te maken van deze collectieve intelligentie en die rijkdom aan ervaring in uw project te brengen.
WAAR IS DE WEBSITE GEHOST?
Uw website moet worden gehost door een hostingbedrijf dat is gespecialiseerd in WordPress-hosting. Er zijn veel bedrijven die dit doen. WP Engine, Siteground, Pagely en Pantheon zijn slechts enkele die zich op dit gebied specialiseren. We doen je graag een persoonlijke aanbeveling als je er een nodig hebt.
WIE BEL IK ALS ER IETS MIS IS MET DE WEBSITE?

Op voorwaarde dat u zich abonneert op een van onze lopende zorgplannen voor websites, zijn wij uw eerste aanspreekpunt als er iets misgaat met uw website. We zullen bepalen of dit iets is dat het hostingbedrijf nodig heeft om iets op te lossen dat onder uw zorgplan voor websites valt. We zullen training en video-tutorials bieden om u te helpen bij het gebruik van uw website zodra deze is gelanceerd.

WAT GEBEURT ER ALS DE WEBSITE IS GEPRODUCEERD?

Once your website is launched, we will provide 30 days of support to make sure any bugs have been ironed out and that you are confident using your new website. After this you will need to subscribe to one of our ongoing website care plans to make sure your website is looked after and maintained. These website care plans include updating your software, regular backups, security checks and making sure your website is online and open for business 24/7/365. More information on our website care plans is available upon request.

HOE LANG GAAT HET AAN DE BOVENKANT VAN GOOGLE?

De tijd die nodig is om uw website op pagina 1 van Google te laten verschijnen, is afhankelijk van een aantal factoren. Het hangt af van de zoekterm die mensen gebruiken om uw website te vinden en het aantal andere websites dat ook beschikbaar is voor die zoektermen. Niemand kan echt zeggen hoe lang het duurt voordat uw website bovenaan de resultatenpagina’s van zoekmachines verschijnt (inclusief mensen die daadwerkelijk voor Google werken), maar er zijn een aantal factoren die uw kansen kunnen verbeteren. Het bouwen van uw website op WordPress is een goed begin, want WordPress heeft een aantal geweldige ingebouwde basisonderdelen voor zoekmachineoptimalisatie. Het is ook van cruciaal belang om regelmatig unieke en interessante inhoud voor uw website te maken om uw zichtbaarheid bij zoekmachines te vergroten. Uw website lanceren en vervolgens vergeten is een trefzekere manier om te verdwalen tussen het lawaai.
We praten graag met u over uw strategie voor zoekmachines als we dat nog niet hebben gedaan.

WAT GEBEURT ER ALS IK EEN FUNCTIE WILT TOEVOEGEN TERWIJL JE DIT WEB BOUWT?

Hoewel we graag flexibel zijn en inspelen op uw behoeften, leveren we ook graag wat we beloven binnen de tijdschema’s en budgetten die we hebben toegestaan. Als u ons vraagt ​​om nieuwe functies aan uw website toe te voegen terwijl we deze aan het bouwen zijn, vraagt ​​u dan waarschijnlijk waarom? Als we het er allemaal over eens zijn dat uw nieuwe verzoek ons ​​zal helpen onze doelstellingen te bereiken, dan zullen we dat met genoegen doen. Als deze nieuwe functie iets is dat u aan uw website wilt toevoegen, maar niet direct is gekoppeld aan uw oorspronkelijke doelstellingen, dan zullen we voorstellen deze te plannen voor een tweede herhaling van de website zodra deze is gelanceerd. Dit vereist een nieuw voorstel.