Goed vindbaar in zoekmachines

Bij oplevering is je website goed vindbaar in Google en
andere grote zoekmachines zoals Bing en Yahoo.

Rainmaking is gecertificeerd Google Partner

Google Partner

Gecertificeerde medewerkers

Rainmaking is gecertificeerd Google Partner. De Google Badge bevestigd dat wij de expertise in huis hebben om voor vele bedrijven de online marketing activiteiten uit handen te nemen.

Focus op resultaat

Of het nu gaat om een Google Ads campagne of zoekmachine optimalisatie, wij zorgen voor meetbaar resultaat en weten jouw bedrijf zo te positioneren dat klanten de weg naar je bedrijf eenvoudig kunnen vinden.

Goed gevonden worden

Zoekmachine vriendelijk

Wij bouwen je nieuwe website volgens de laatste zoekmachine optimalisatie (SEO) technieken. Daarnaast is het beheerssysteem van je website optimaal ingericht voor zoekmachines. Bij oplevering is je website dus direct al goed vindbaar voor mensen die op zoek zijn naar je bedrijf.

Aanmelden bij zoekmachines

We melden je website direct aan bij Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines. Daarnaast zorgen we dat je website pagina’s automatisch door de zoekmachines worden geïndexeerd. Zo worden je pagina’s snel opgenomen in de zoekresultaten.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Bovenaan in Google

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Dankzij een goede SEO-strategie en de inzet van de juiste zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden gaat je website steeds hoger scoren in de gratis zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Meer bezoekers uit zoekmachines

Met SEO zorg je dat deze potentiële klanten je website snel vinden doordat je bovenaan in Google staat met zoekopdrachten die je klanten gebruiken. Dit zorgt voor meer bezoekers en klanten.

Zoekmachine optimalisatie

Voordelen zoekmachine optimalisatie

Meer dan 85% van de Nederlanders gebruikt Google elke dag. Er zijn dus elke dag duizenden mensen op zoek naar jouw product of diensten. Dit zijn de grootste voordelen:
  • Meer bezoekers, klanten, contactaanvragen
  • Grotere naamsbekendheid
  • Goed vindbaar voor (nieuwe) klanten
  • Meer (onbetaald) verkeer naar je website
  • Hoge posities in Google